Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1681 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
czarodzieje nawet tutaj szpiegow przysylaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
kryss napisał:
wygrys tez chcesz byc wyklety..............

zaryzykuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
Racja ,racja Ja jak chodziłem kiedyś jako ministrant do kościoła , to po roratach ksiądz się obejmował na parkingu za kościołem z jakąś dziunią ... Kościół rozj....ny , zimno byłoo xd no ale autko cud wypas .

Wierzę w boga a nie w Watykan i papieża .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał:
Zauważyłem taką prawidłowość ,że prawie wszystkie osoby ,które znałem ,a wypowiadały się
w identyczny sposób jak wy,miały szczególnie zagmatwane życiorysy i poukładane życie
rodzinne. Pewnie tak samo jest z wami ,opluwacie Kościół Katolicki i myślicie ,że przez to
coś zyskacie. Przypatrzcie się własnemu życiu ,własnej rodzinie i problemom jakie stwarzacie,
wielokrotnie, o tym sami tu piszecie np. alkohol. Język jakim się posługujecie i poziom rozmów
jakie tu prowadzicie to rodzaj samookaleczenia,próba poradzenia sobie z ranami,które ktoś wam
zadał,a które stanowią nadal poważny wasz problem. Mówię wam, nic to wam nie pomoże,
że będziecie wylewać tutaj wasze wewnętrzne nieczystości i wiedzcie jeszcze jedno ,kto
do góry pluje ,temu na twarz spada,więc próżne wasze wysiłki.

hmmm...przypatrzylem sie sobie, swojej rodzinie....i jakos nie widze problemow z alkoholem, zagmatwanych zyciorysow, niepoukladanego zycia rodzinnego a tym bardziej osob preferujacych chlopiece odbyty....przeczytaj sobie to co napisales i sprobuje wlaczyc szare komorki, wiem, ze to moze byc trudne ale sprobuj, wierze sie ci sie uda. Wtedy zobaczysz jakie bzdury napisales, nic konkretnego, zadnych argumentow w obronie KK, TYLKO belkot. Belkot osoby zaslepionej slodkim pierdzeniem ksiezy i Kosciola - bo oni nic wspolnego z Bogiem nie maja. Kosciol manipuluje ludzmi uzywajac najlepszej broni na swiecie, czyli STRACHU. Niestety ludzie to tchorze, niewielu jest odwaznych, silnych umyslem, ktorzy potrafia przeciwstawic sie ogolnej histerii i paranoi. Dlatego Kosciol ma taka rzesze wyznawcow.
Kosciol to najlepszy na swiecie sposob kontrolowania i zastraszania ludzi.
Mam nadzieje. ze nie masz dzieci i nie bedziesz mial....poniewaz jestes kolejnym potencjalnym barankiem, ktory z wlasnej nieprzymuszonej woli nabije swoje dziecko na koscielnego penisa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał:
Zauważyłem taką prawidłowość ....
...., kto
do góry pluje ,temu na twarz spada,więc próżne wasze wysiłki.

Takich wstawek jak powyżej to już nawet ..."Mohery"... nie tolerują .
Ponadto mieszasz pojęcia , chcąc ukryć kryminalne poczynania ludzi będącymi Katolickimi przedstawicielami i propagatorami wiary .
A samą wiarą Katolicką .
Ponadto ryba psuje się od głowy .
Skoro Księża Katoliccy ... Kradną ...Gwałcą ... są Pedofilami , .... a ich Przełożeni Biskupi to ukrywają ...NASTĘPNE PRZESTĘPSTWO... to jak mają zachowywać się ICH wierni poddani ...?! .
WSZAK BIORĄ PRZYKŁAD TYLKO I WYŁĄCZNIE Z GÓRY ...
Jeżeli Katolicka rodzina rozpada się , to wina jest tylko i wyłącznie Kościoła Katolickiego i jej prawnych przedstawicieli - Księży -Biskupów...którzy o tą Rodzinę nie dbali i nadal nie dbają ... jak należy ...
I coś jeszcze ... masz do powiedzenia w tej Materii ...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
bizi on poprosi zeby to czarodziej przyszedl i pomogl mu albo za niego to zrobil zeby on sam grzechu jakiegos w trakcie prokreacji nie popelnil,
no a jesli juz sie zdecydujesz to polecam przescieradlo z dziurka,napewno wszystko bedzie po bozemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
gabrys daj spokoj to fanatyk,ksiadz go od odpowiedniej strony zakorkuje a on powie ze to palec bozy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ma ktos namiar na wujka Staszka mistrza cieptej riposty zeby wyprostowal swiatopoglad tej ciamajdy co nigdy nie pil i nie palil i nie przeklinal a kobiete to dotykal tylko pod kolderka po ciemku na misjonarza i to tylko raz na rok w celu przedluzenia gatunku oczywiscie...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lepiej niech on juz gatunku nie przedluza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok